Word 2013 Gevorderde training

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Haal meer uit Microsoft Word

voor wie?

Werkt u regelmatig met het programma Word en wilt u gebruik maken van ingewikkelde functie binnen Word. Westhaghe Training & Advies raadt voor u de Word 2013 gevorderde training aan. De training gevorderde training in Word is ingericht om dieper in de wereld van Word te gaan waarbij u de nieuwe functionaliteiten van Word 2013 ervaart. Leer nieuwe kennis en mogelijkheden in onze Word gevorderde training waardoor u efficiënter met Micrsosoft Word kunt werken.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Word Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Trainingsinhoud

Voor Microsoft Word 2013 hebben onze Microsoft Word trainers een lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de geavanceerde functies in Word 2013 in slechts 1 dag te behandelen. Het gebruik van het Lint, Thema's toepassen, Complexe illustraties met SmartArt, Bijschrift bij tabel en/of afbeelding en samenvoegen met records vanuit Word. Deze gevorderd training in Word 2013 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Word willen halen. Door het volgen van deze gevorderd training in Word worden de dagelijkse werkzaamheden in Word een eenvoudige en leuke taak. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en de training Word basis 2013.

  • Het werken met tabellen
  • Stijlen en thema's
  • Grafische elementen
  • Quick Parts (Snelonderdelen)
  • Secties en kolommen
  • Verwijzingen
  • Mailings (Afdruk samenvoegen)

Onze Word 2013 gevorderde training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving. Bekijk via het tabblad de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster verzorgd door heel Nederland of vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie.

Please publish modules in offcanvas position.