Word 2013 Basis training

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Moet u voor uw werk regelmatig Word 2013 gebruiken en heeft u het idee dat u dit nog niet goed beheerst? Voor u hebben wij speciaal een basiscursus in Word 2013. Tijdens deze Word 2013 basis training leert u de vaardigheden van Word kennen en leert u deze uit te voeren. Door de praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. Westhaghe Training & Advies biedt Microsoft Word 2013 basis cursus aan in verschillende trainingsvormen.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Word Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Haal meer uit Microsoft Word

Met een breed scala aan Microsoft Word trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de basis van Word al in 1 werkdag te leren. In deze training Word 2013 basis training staan onder andere de overgang van het Lint, het maken/bewerken van documenten, wijzigingen ongedaan maken, tekstterugloop instellen / wijzigen, afdrukbereik instellen centraal en tabellen maken/bewerken en opmaken. Deze basis training in Word 2013 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Word willen halen. Door het volgen van deze basis training in Word worden de dagelijkse werkzaamheden in Word een eenvoudige en leuke taak.

Trainingsinhoud
  • Een Word document maken
  • Een Word document bewerken
  • Opmaak van tekst in een Word document
  • Tabellen in een Word document
  • Speciale tekens en grafische objecten
  • Pagina-indeling
  • Controle

Onze Word 2013 basis training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving. Bekijk via het tabblad de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster trainingen verzorgd in Amsterdam of vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie

Bekijk de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster. Trainingen worden via het open rooster verzorgd op diverse locaties in het land maar het is vanaf 3 personen al financieel interessant om de training in-company te volgen.

Please publish modules in offcanvas position.