Word 2013 Expert training

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Haal meer uit Microsoft Word

Deze Expert training in Word 2013 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Word willen halen. Het trainingsprogramma voor de Word 2013 Expert training heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Word trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Word Expert cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Trainingsinhoud

Word 2013 Expert training is zo ingericht om de achterkant van Word te beheersen en aan te passen. Met het volgen van deze Word training worden de cursisten klaargestoomd om een daadwerkelijke Word Expert binnen de organisatie te worden. In de Word 2013 Expert training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire basistechnieken in Word en het verkrijgen van inzicht in de structuur van dit programma. In de Expert training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Samenwerken met documenten
  • Sjablonen
  • Efficiënt werken met grote documenten
  • Etiketten en enveloppen
  • Beveiligen van een document
  • Formulieren maken

De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Word 2013 gevorderde training. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om. Klik op één van de bovenstaande links voor een uitgebreidere omschrijving.

Trainingsvormen

Onze Word 2013 Expert training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Bekijk via het tabblad de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster verzorgd in heel Nederland of vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie.

Please publish modules in offcanvas position.