Excel 2013 for Financials training

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

U als financieel medewerker werkt waarschijnlijk dagelijks met grote Excel spreadsheets. Door veel personen worden de financiële gegevens vaak overgetypt waarbij handige hulpmiddelen meestal niet bekend zijn. Met deze Excel 2013 for Financials training wordt u als financieel medewerker klaargestoomd om Excel te automatiseren.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel for Financials cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Training Inhoud Excel 2013 for Financials

De Excel 2013 for Financials training is speciaal ontwikkeld voor cursisten die veelvuldig aan de slag moeten met financiële Excel sheets. Tijdens deze Excel 2013 for Financials leert allerlei financieel-economische en administratieve processen te stroomlijnen. Door de praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. Enkele onderwerpen die langs komen in deze Excel for Financials training zijn;

  • Gegevens invoeren, opmaken en beveiligen
  • Excel als database
  • Financiële rekenkunde
  • Beleidsbepaling
  • Statistiek
  • Macro's
  • Netwerkkwesties

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en de kennis van Excel basis en gevorderde training. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Bekijk de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster. Trainingen worden via het open rooster verzorgd op diverse locaties in het land maar het is vanaf 3 personen al financieel interessant om de training in-company te volgen.

Please publish modules in offcanvas position.