PowerPoint 2013 Gevorderde training

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Voor wie?

Als u voor u werk regelmatig Microsoft PowerPoint moet gebruiken, kunt u veel tijd besparen als u dit programma goed beheerst. Speciaal voor cursisten die het programma PowerPoint nog niet goed beheersen hebben wij een gevorderd / ervaren training in PowerPoint 2013. Tijdens deze PowerPoint 2013 gevorderd / ervaren training leert u de vaardigheden van PowerPoint kennen en leert u professioneel en krachtig presenteren met PowerPoint. Door het volgen van deze gevorderde training in PowerPoint wordt u binnen uw organisatie de PowerPoint specialist.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig PowerPoint Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Trainingsinhoud

Met een breed scala aan Microsoft PowerPoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de basis van PowerPoint al in 1 werkdag te leren. Deze gevorderde training in PowerPoint 2013 is bedoeld voor cursisten die PowerPoint presentaties visueler en dynamischer willen maken.

  • PowerPoint aanpassen
  • Een Huisstijl maken
  • Speciale effecten
  • Voorstelling aanpassen
  • Geavanceerde mogelijkheden

Tijdens deze gevorderde training PowerPoint 2013 worden naast de basisonderwerpen ook onderwerpen als Fotoalbum invoegen/aanpassen, compatibiliteit controleren, schermafbeelding invoegen, voettekst aanpassen en sjablonen maken. Door onze praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. Onze PowerPoint 2013 gevorderde training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving.

Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en Microsoft Word Gevorderde training zijn wel vereist .

Zoekt u een PowerPoint cursus uit ons open rooster? Bekijk via het tabblad cursusdata alle mogelijke trainingsdata voor onze PowerPoint Gevorderde cursus

Please publish modules in offcanvas position.