Microsoft Office 2013 training

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar MS Office 2013? MS Office 2013 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficiënter.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Overstappen naar Office 2013 cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Waarom Migreren?

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar MS Office 2013? MS Office 2013 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficiënter. Ook is Continuïteit op de werkplek is belangrijk voor elke organisatie. Bij een migratie kan de continuïteit in gedrang komen, immers wordt er straks gewerkt met een nieuwe MS Office-omgeving. Westhaghe Training & Advies biedt ondersteuning voor eindgebruikers, door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte migratietrainingen toe te lichten. Hierdoor wordt in korte tijd de medewerker voorbereid op de nieuwe ICT werkomgeving.

Trainingsinhoud

Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving. Hieronder kunt u de inhoud van onze Microsoft Office 2013 Migratie training downloaden.

Microsoft Office 2013 migratie training
  • Word 2013
  • Excel 2013
  • Outlook 2013
  • PowerPoint 2013

In Amsterdam en Rotterdam voeren wij deze training ook uit in ons open rooster. Op de volgende data staan deze ingepland. De prijs voor deze "Overstappen naar Office 2013" training in Rotterdam is 395 euro (exc. BTW) en in Amsterdam zijn de kosten 295 euro (exc. BTW).

Uw medewerkers zullen na de office migratie in staat zijn om beter met de nieuwe functies van MS Office 2013 om te gaan en de meest gebruikte functies van de eerdere versies in MS Office 2013 terug te vinden. Wij verzorgen migratie trainingen in heel het land, enkele trainingslocaties zijn; Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Alkmaar en meer.

Please publish modules in offcanvas position.