Excel 2013 training

Excel logo

Leer slim en effectief werken met Excel en bespaar hierdoor tijd en ergernis. Onze Excel trainingen kennen 3 niveaus, te weten basis, gevorderd en expert. Elke niveau wordt in 1 dag onderwezen. Ook als u al jaren met Excel werkt kan een training verfrissend en verhelderend werken.

Naast deze drie standaard niveaus biedt Westhaghe Training & Advies ook gespecialiseerde Excel training, zoals bijvoorbeeld een tweedaagse Microsoft Office Specialist (MOS) training die voorbereid op het MOS Excel examen. Daarnaast hebben wij een training die speciaal is afgestemd op de financiële wereld, Excel for Financials en verzorgen wij ook de training Excel for Mac.

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Onderstaand vindt u de verschillende Excel trainingen. Klik op de betreffende training om meer te weten te komen over de inhoud ervan. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Excel training die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken en Excel effectiever te gebruiken.

Voor elk niveau de geschikte Excel training!

Er zijn verschillende Excel trainingen gebaseerd op de verschillende Office versies. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere Excel training aan in Excel 2013, Excel 2010, 2008 (Macintosh), Excel 2007 en Excel 2003 training aan. Hierboven kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Excel trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving waardoor u een optimale Excel training kunt volgen.

Please publish modules in offcanvas position.